VISUEL IDENTITET
Firmaets visuelle identitet medvirker det til at signalerer, hvem man er som virksomheden. Hvordan fremstår man i sin kommunikation, dvs. logo, brevpapir, brochuremateriale, hjemmeside mv.
 læs mere

streg alene

 HOLMUS
–udarbejdelse af visuel identitet til hjemmeside, visitkort mm.

Holmus er en it-virksomhed, som udarbejder systemkomplekser med mange tusinde brugere. Den visuelle identiteten er blandt andet inspireret af serverskabe, digitale blocks, det at skabe orden og struktur og naturligvis af tidens nye trend. Logoets illustration kan både associere til serverskabe og opadgående pile, samtidig med den danner et illustrativt mønster. De 5 farver i identiteten relaterer til, at HOLMUS er en virksomhed med en bred vifte af ydelser indenfor sit område: 5 overordnede ydelser.

GetGraphic 4 feb10

MIRSK
–Tekst fra tidligere ??

GetGraphic 4 feb12

PANDURO HOBBY
– øger din kreativitet!

„Alle kan udtrykke sig kreativt“ ved hjælp af Panduros hobbyartikler. Dette understreges af den visuelle identitet.  TEKST FRA DESIGNMANUAL
(Udarbejdet i forbindelse med new bizz)

GetGraphic 4 feb
TANDLÆGERNE I CENTRUM

– Visuel identitet til klinikkens papirlinje og væg- og vinduesdekorationer.

Klinikken ønskede at bakke op om klinikkens god image med en visuel identitet. At have en passende visuel identitet som tandlægeklinik medvirker til at klinikken profilere sig, som en moderne klinik. Logoet associere blandt andet til et rent miljø og en glad mund. 
Den afrundede skrifttype associere til at tandbehandling med stort fokus på minimale gener for patienterne. De grønne farver signalerer optimisme og renhed.

XGetGraphic 4 feb15

AUTOFLOT
–bilklargøring
Visuel identitet for firmaet. Kunden ønsker at signalere grundighed, troværdighed og kvalitet i forbindelse med rengøring og polering af biler

GetGraphic 4 feb14
Illustrationer for bladet Skoleledelse

Religionsfrihed eller tvang
En artikkel som omhandler den svære ballance det ofte er for skolelederen at tagen hensyn til alle religioner på den pågældende skolen.

Frihed, lighed & broderskab
Illustration for bladet Skoleledelse Artiklen interviewer Esma Birdi omkring overvejelser i forbindelse med ansættelse af religiøse skolelærere, som lever i et paralelt samfund med det danske

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s