Formidling
”Teorier skal blive til virkelighed: Min uddannelsesmæssige baggrund kombineret med praktisk erfaring som grafisk designer giver mig som underviser mulighed for at formidle stoffet, så de studerende får konkrete værktøjer og teorier at arbejde med. Ikke mindst formidles stoffet med henblik på en praktisk hverdag: at man står som rekvirent af en opgave, eller at man arbejder under stort tidspres med en kreativ opgave.

Undervisningsmaterialet skal tilpasses den konkrete situation fra gang til gang og under forløbet, så der følges med i udvikling og aktuelle trends, ligesom den enkelte studerende prioriteres højt med empati og differentieret undervisning efter behov.

Min personlige drivkraft som underviser er, at jeg er glad for arbejde med mennesker og synes, indlæringsprocessen er spændende. Min kreative side kommer i spil, når undervisningsmaterialet tilrettelægges, og det medvirker til, at undervisningen bliver formidlet dynamisk og varieret.”

Uddannelsesbaggrund som underviser:
Voksenunderviser-grunduddannelsen hos Udviklingscenter for Voksenundervisning, 2011
Undervisningserfaring:
Kurser hosKEA, Københavns Erhvervsakademi (bl.a. Visuel identitet, Photoshop og Illustrator) siden 2008 og hos  IT-Kompetence A/S.

Se mere: 
Kurser
Konsulentbistand

o