forside test 123

 HJEMMESIDE 2ILLUSTRATION 6
V I 2

Indholdet på denne hjemmeside er udarbejdet af GetGraphic fra briefing til færdigt produkt, hvor intet andet er angivet.

.
.
ET BILLEDE SIGER MERE END TUSINDE ORD 19588c

Stærk og målrettet visuel kommunikation er vigtig i en verden, hvor et budskab skal ses og opfattes i løbet af meget kort tid – og ikke mindst huskes. Konkurrencen er ofte hård og det kan være altafgørende for et firma at få professionel, stabil og erfaren grafisk assistance til at sende netop de signaler til omverden, der er behov for.

Min assistance, som erfaren grafisk designer, spænder over at løse opgaver fra en løs briefing til levering af det færdige produkt. Opgaveløsningen spindes af en stærk rød tråd til andre emner i virksomheden, fordi identitet og genkendelighed er vigtig. Jeg holder mig opdateret på trends og løser opgaver uanset størrelsen. Jeg bakker mine kunder op med et målrettet og vedkommende grafisk udtryk digitalt såvel som trykt klik for anbefalinger.

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål og jeg kommer gerne forbi til et uforpligtende kaffemøde.

Med venlig hilsen 
GetGraphic v/ Susanne Hjelm Pedersen
Grafisk designer, ba

Kontaktoplysninger
Kunder


cropped-gg-logo-i-banner-b.png