OM VISUEL IDENTITET
Firmaets visuelle identitet signalerer, hvem man er som virksomhed via logo, hjemmeside, brevpapir, brochuremateriale m.m.
Læs mere om visuel identitet her( Se eksempler på logoer lavet af GetGraphic. Samlet her

Logo

LOGOER UDARBEJDET AF GETGRAPHIC
logoer klar til nettet GG www AB NY JULI 2019 2

 

MIRSK – Talegenkendelses- og dikteringssystemer til offentlige og private virksomheder.
Design af digital brochure: Talegenkendelse til de danske kommuner. Design af brochuren danner baggrund for firmaets kommende visuelle identitet.
Herunder vises udsnit af brochuren – flere sider her

Den grafiske opgave var at designe en publikation i en pdf fil, som fremsendes i direct mail til de danske kommuner. En relativ stor tekstmængde skulle være læsevenlig på en pc skærm og billeder, der var til rådighed til opgaven, skulle matches stilmæssigt bl.a. vha. filtre i Photoshop.

MIRSK SusanneHjelmPedersen

HOLMUS – udarbejder it- arkitektur med mange tusinde brugere
Udarbejdelse af visuel identitet til hjemmeside, visitkort mm.

Holmus er en it-virksomhed, som udarbejder systemkomplekser med mange tusinde brugere. Den visuelle identiteten er blandt andet inspireret af serverskabe, digitale blocks, det at skabe orden og struktur og naturligvis af tidens nye trend. Logoets illustration kan både associere til serverskabe og opadgående pile, samtidig med den danner et illustrativt mønster. De 5 farver i identiteten relaterer til, at HOLMUS er en virksomhed med en bred vifte af ydelser indenfor sit område: 5 overordnede ydelser.

Holmus SusanneHjelmPedersen

PANDURO – Net- og butiks salg af kreative hobbyartikler til private og institutioner

Sommerfugle matcher – med deres rene farver og former – Panduro Hobby’s farvestrålende og kreative univers. Skrifttypen i Panduros logo er udformet med inspiration i tekst skrevet med en stencilform. Dette afspejler den støtte man kan få til sine kreative udfoldelser hos Panduro Hobby blandt andet ved at købe hobbysæt til børn og voksne.„Alle kan udtrykke sig kreativt“ ved hjælp af Panduros hobbyartikler.  Identiteten er udarbejdet i forbindelse med new bizz.

GG www NY 28 jan 20153


TANDLÆGERNE I CENTRUM 
– Tandlægeklinikken i centrum af Ballerup
Udarbejdelse og implementering af visuel identitet på klinikkens papirlinje, væg- og vinduesdekorationer.

Klinikken ønskede at bakker op om sit god image såvel eksternt som interne. De grønne farver signalerer optimisme og renhed. Logoet associere blandt andet til et rent miljø og en glad mund. 
Den afrundede skrifttype indikerer at tandbehandlingen er med stort fokus på minimale gener for patienterne. 

XTandlægerne i Cebtrum SusanneHjelmPedersen

AUTOFLOT –bilklargøring
Kunden ønsker at signalere grundighed, troværdighed og kvalitet i forbindelse med rengøring og polering af biler. Den visuelle identitet blev udformet med et enkelt udtryk og  primært i lyse blålige farver og former, som også typisk anvendes i forbindelse med rengøringsartikler . 

AUTOFLOT SusanneHjelmPedersenGGGG100  6 feb ++ 2015 3


Illustrationer for bladet Skoleledelse

Religionsfrihed eller tvang
En artikkel som omhandler den svære ballance det ofte er for skolelederen at tagen hensyn til alle religioner på den pågældende skolen.

Frid, lighed & broderskab
Illustration for bladet Skoleledelse Artiklen interviewer Esma Birdi omkring overvejelser i forbindelse med ansættelse af religiøse skolelærere, som lever i et paralelt sa

TIL TOP

TIL
Visuel identitet
Illustration og plakat
Web
Logo
Emballage

VISUEL IDENTITET